...της άνευ χρήμασι εκδιδομένης ξανθιάς γυναικός το ηλεκτρονικό κιγκλίδωμα...

Χέρι με χέρι ότι με συμφέρει

Περασμένα μεσάνυχτα. Απολαμβάνω την ησυχία της νύχτας. Κλείνω τα μάτια να ταξιδέψω στην κοσμάρα μου κι όπως αλλάζω πλευρό, ακούω την... φτερούγα. (Ωχ! ο αρχάγγελος και αγγελιοφόρος του Υψίστου. Ο Γαβριήλ.)

-Ξύπνα Μαγδαληνή, ξύπνα! Η πατρίς καταρρέει κι εσύ κοιμάσαι. Σήκω και γράψε. Ο Ύψιστος επιθυμεί να μαθευτεί η αλήθεια για τον άσπιλο αυτό πατριώτη, το άξιο τέκνο της εκκλησίας που πλήττεται από τους εχθρούς.

-Ποίος πλήττεται; Ποιος τον ψέγει;

-Συκοφαντούν τον Άγιο Γεώργιο!

-Ποιον; Αυτόν που σκότωσε το Δράκο;

-Όχι άσχετη ξανθιά! Αυτός είναι παλιός. Για τον σύγχρονο Άγιο μιλάω, τον πατριώτη και αγωνιστή, τον αρχηγό του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Ο Ύψιστος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ότι τα χρήματα που εβρέθησαν δεν είναι χρήματα από μίζες, είναι δική Του χορηγία.

-Μπααα, και χορηγός ο Ύψιστος; Μα καλά πως του τα έδωσε και δεν το έμαθε κανείς. Χέρι με χέρι;

-Όχι, με το περιστέρι!

-Ποιο περιστέρι; Το ταχυδρομικό;

-Όχι άμυαλη ξανθιά με την κοντή μνήμη. Δεν θυμάσαι το περιστέρι που έκατσε στον ώμο του;

-Το θυμάμαι! Ε και;

-Τι Ε και. Το περιστέρι τον κουτσούλισε και ως είναι τοις πάσι γνωστό όταν σε χέσει το πτηνό θα χεστείς εις το ευρώ… Τα υπόλοιπα περί μιζών είναι ασυναρτησίες. Αν βρε δίνανε μίζα τόσα λεφτά στον παρακατιανό, τότε τι λεφτά θα έπρεπε να δώσουν στους ανωτέρους;

-Αυτό αναλογίζομαι Γαβριήλ κι ανατριχιάζω, τι έχουνε φάει οι παραπάνω...

-Είναι ψέμα σου λέω! Βρωμερές συκοφαντίες εκείνου του κωλοπ-αιδοίου του Αντωνάκη. Θέλει να του κλείσει το μαγαζί για να του πάρει τους πελάτες! Έχει πείρα αυτός, έχει κλείσει πολλά μαγαζιά, εμπορικά και πολιτικά. Γράψε Μαγδαληνή να μάθει ο λαός την αλήθεια.

-οκ. Άρα γράφω ότι τα λεφτά του Γεωργίου του συγχρόνου Αγίου, δεν είναι από μίζα αλλά από σκατά! Σωστά;

-Όχι ανόητη! Ποια σκατά; Τα λεφτά είναι θεϊκά. Τα σκατά ήταν ο τρόπος που τα πήρε!

-Άρα γράφω ότι τα σκατά φέρνουν λεφτά και ο λαός να μην ανησυχεί, γιατί αφού η κυβέρνηση μας έχει χεσμένους θα πλουτίσουμε. Να την η ανάπτυξη...

-Όχι! Θα γράψεις ότι τα λεφτά ήτανε θέλημα της Παναγιάς να τα πάρει γιατί έχει πολλές εικόνες της στα γραφεία και offshore εταιρείες του. Τελεία.

Καλό χειμώνα Αναγνώστη μου. Να χαμογελάς. Διώχνει τα Νεφελίμ...

Α! να σου πω κάτι, αλλά μη βγει και παρά έξω... 7 θαλάμους έχει στην Αμφίπολη! Όταν ανοίξει ο 7ος να βρεις καράβι να μπαρκάρεις. Δεν είναι τάφοι εκεί... είναι ΠΥΛΗ.

Ναι! Την είχε σφραγίσει ο Αλέξανδρος για να μην βγαίνουν τα ρυπαρά γένη στην επιφάνεια. Ναι καλέ! Ο Σκελετός που βρήκαν δεν είναι ανθρώπινος, κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε Νεφελίμ δούλο. Ναι ντε, γι αυτό δεν λεν κουβέντα...

Τα σέβη μου εις το απανταχού ξανθόν γένος του διαδικτύου.