...της άνευ χρήμασι εκδιδομένης ξανθιάς γυναικός το ηλεκτρονικό κιγκλίδωμα...

Το τέλος του κόσμου έφτασε

(εμπρός βήμα ταχύ να το προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή!)

Μαγδαληνή σήκω! Σήκωωω, σήκωωωωωω.
(όπως πάντα μέσα στα μαύρα τα μεσάνυχτα o αρχάγγελος Γαβριήλ έχει παραγγελία να με μεταφέρει στον παράδεισο)

Βρήκαμε τον Ύψιστο στο καθιστικό. Ήταν απορροφημένος με το καινούργιο του I PAD. (Ίδιο με του Πάπα! Λες να έχει και λογαριασμό στο twitter? Είναι must στα υψηλά κλιμάκια να twittaris…)
Με κοίταξε και έξυσε τη γενειάδα του προβληματισμένος.

Αυτές τις ημέρες Μαγδαληνή που όλοι είναι απασχολημένοι με το πάρτι για τα γενέθλια του Μικρού, σερφάρω στο διαδίκτυο. Παντού αναφέρουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. Εγώ δεν έχω κανονίσει κάτι και ήθελα να σε ρωτήσω μια που έχεις κονέ και με τον ανταγωνισμό, αν έχει σχεδιάσει κάτι ο Βελζέβουλας.

Δεν το γνωρίζω ύψιστε, αλλά μην πιστεύετε στα Blogs ότι θέλουν γράφουν αρκεί να πάρουν το κλίκ!

Μα τέκνο μου, βλέπω τα σημάδια. Σημεία και τέρατα συμβαίνουν … Τσουνάμια, σεισμοί, διαλύονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, άσε που ευθυγραμμίστηκαν τρεις αστερισμοί με τις πυραμίδες στην Αίγυπτο!

Ε και;

Τι ε και παιδί μου; Μέσα στις πυραμίδες ήταν οι μούμιες των τριών Ανουνάκιων Βασιλέων.
Με το που έγινε η ευθυγράμμιση μια αχτίνα φωτός πέρασε από το δεξί τσιμεντόλιθο δίπλα από τον ακρογωνιαίο λίθο και οι Βασιλείς ηγέρθησαν. Μόλις γίνει και η ευθυγράμμιση με το κέντρο του Γαλαξία, θα καταλάβουν τα σώματα των 3 συγκυβερνώντων του ΦΑΕ.

Τι είναι το ΦΑΕ ύψιστε; Για τις εφορίες μιλάτε;

Ποιες εφορίες Μαγδαληνή, τι λες;

Το κόμμα που κυβερνά την Ελλάδα. ΦΑΕ. Φώτης, Αντώνης, Ευάγγελος. Μόλις οι Ανουνάκιοι καταλάβουν τα σώματα τους θα ξεκινήσει η Αποκάλυψη. Μέχρι Χρυσή Αυγή στην εξουσία θα δούμε! Πρέπει να βάλω σε εφαρμογή το plan B. Πρέπει να επισπεύσω την έλευση των ΕΛ!

Μα υπάρχουν οι ΕΛ ύψιστε; Νόμιζα πως ήταν κατασκεύασμα του Λιακό.

Κατασκεύασμα οι ΕΛ; βλάσφημη Μαγδαληνή!
Οι ΕΛ ζουν ανάμεσα σας. Τους έστειλα να ανοίξουν το δρόμο, δες γύρω σου.
Ο Αρτέμης με τα 600δις, ο Τσάκας με τους πρίγκιπες, ο ίδιος ο Λιακό είναι ΕΛ.

Ο έλληνας πρωθυπουργός τι είναι ύψιστε;

Έλληνας πρωθυπουργός; Δεν έχετε Έλληνα πρωθυπουργό!

Μα τι λέτε ύψιστε; Πώς δεν έχουμε;

Έχουμε τον καλό Σαμαρείτη τον Αντώνη. Έκανε και δήλωση πως μιλήσατε.

Ααα τον Αντώνη λες. Αυτός είναι ο γραμματέας του πρωθυπουργού σας, του... να δεις πως τον λένε, έχω μπερδευτεί Ράιχενμπαχ, ή Χούφτελος δεν το θυμάμαι, ένας από τους δυο είναι.

Μα αυτό είναι κατάφορη αδικία για τους Έλληνες πως το επιτρέπετε;

Η κατάφορη αδικία έγινε από εσάς τους ίδιους, ξεφύγατε από το δρόμο μου. Δεν διαβάζετε τα άγια κείμενα που είναι διδακτικά και ψηφίζετε λάθος άτομα.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Αναφέρεται ή όχι στας γραφάς ότι το μήλο είναι αμαρτωλός καρπός;

Αναφέρεται.

Αν λοιπόν οι Τρικαλινοί είχαν διαβάσει τας γραφάς δεν θα ψήφιζαν τον Ταμήλο. Θα γνώριζαν ότι είναι αμαρτωλό Νεφελίμ και θα τον απέφευγαν (άκου να θέλει 240€ μεροκάματο). Είδα και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανάρτησες.
Τόσοι πολιτικοί που τα σκάτωσαν και οι Αναγνώστες σου θέλουν να χαστουκίσουν κάποιον που ακόμα τουλάχιστον δεν τους έκανε κάτι.
Όχι το Γιωργάκη, όχι τον Μπένυ, όχι! θέλουν να δείρουν τα Μιχαλολιάκο.
Τα ύστερα του κόσμου…
Θα τον καταστρέψω τον πλανήτη, σας βαρέθηκα πια!

Μα ύψιστε, τι λέτε; Αφού ο Λιακό μας ενημέρωσε ότι θα στείλετε τον πολέμαρχό σας και με ένα ηλεκτρόνιο θα μας σώσει. Δεν μπορείτε να τον διαψεύσετε. Όχι εσείς.
Που ακούστηκε άλλα να λέτε κι άλλα να κάνετε;
Μωρέ τι μας λες; Κι ο Σαμαρείτης έλεγε δεν θα υπογράψει μνημόνιο, δεν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να τι κάνει! Μωρέ στάχτη και μπούλμπερη να γίνεται. Το αποφάσισα! Αν δεν κάνει την καταστροφή ο Βελζέβουλας θα την κάνω εγώ που έχω και το copy write. Αξέχαστος έμεινε ο κατακλυσμός που έκανα...

Λοιπόν Μαγδαληνή, στις 21/12/12 να πας στους Δελφούς για να σωθείς. Είναι η νέα κιβωτός μου. Θα στείλω τους ΕΛ να σε πάρουν. Γράψε το και στους Αναγνώστες σου. Όσοι δεν ψήφισαν τον Μιχαλολιάκο θα λάβουν το μήνυμα, οι υπόλοιποι δεν θα μπορούν να διαβάσουν αυτές τις γραμμές.
Δε γράφω τίποτα, θα με πάρουν για τρελή. Η ΝΑΣΑ βγήκε και δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τίποτα δε θα γίνει. Τσάμπα μάγκες οι καταστροφολόγοι.

Βρε ακούς τι σου λέω; Θα τον καταστρέψω τον πλανήτη. Σας βαρέθηκα.
Το λένε και οι Μάγιας στο ημερολόγιο τους. Τέρμα τα δίφραγκα 21/12/12 θα γίνει καταστροφή, ποιος είμαι εγώ να τους διαψεύσω;
Μα ύψιστε, 2012 είναι μόνο για μας, για άλλους λαούς φέτος είναι, π.χ. για τους Κινέζους 4709, για τους Μουσουλμάνους 1432, για τους Εβραίους 5772 και για τους Ινδουιστές 5112. Δεν βγαίνει ο υπολογισμός έτσι, βρείτε κοινή ημερομηνία καταστροφής και τότε να ενημερώσω. Το blog μου εμένα είναι έγκυρο, δε θα χαλάσω το όνομά του.

Με κοίταξε προβληματισμένος, δεν το είχα υπολογίσει αυτό Μαγδαληνή. Άλλη χρονολογία έχουν οι υπόλοιποι λαοί; Μα πως ζείτε; Σ ένα πλανητάκι σας έβαλα και δεν μπορείτε ούτε κοινή χρονολογία να έχετε. Αι σιχτήρ βλαμμένοι. Για τίποτα δεν είστε ικανοί. Έτσι όπως τα κάνετε δεν μπορώ ούτε να σας καταστρέψω.
Κοιτάζει συνοφρυωμένος το I pad.
Α! να twitt και από τον Βελζέβουλα, τον ρώτησαν για το τέλος του κόσμου και τους θεοέστειλε. Ούτε αυτός δε σας θέλει... καταραμένο δημιούργημα.
Εκεί θα σας αφήσω, με το Στουρνάρα και τους υπάλληλους της Βουλής να σας εκβιάζουν.

Διέδωσε το Μαγδαληνή δεν θα γίνει καταστροφή και θα πληρώνεις και το χαράτσι στη ΔΕΗ. Είπα και ελάλησα.